Kuřecí gyros (mražený 7 - 40kg) (určeno pro velkoobchod)

Kuřecí gyros (mražený 7 - 40kg) (určeno pro velkoobchod)


Nemáte IČO a chtěli byste si tento produkt zakoupit? Zavolejte nám, napište nám na e-mail, nebo klikněte na tlačítko „poptávka“. Více

Kód produktu: P1282 Doprava a platba

Nemáte IČO a chtěli byste si tento produkt zakoupit? Zavolejte nám, napište nám na e-mail, nebo klikněte na tlačítko „poptávka“. Více

Kód produktu: P1282 Doprava a platba

Gyros je nejlepší řecké rychlé občerstvení.

Jak se vyrábí tradiční řecké Gyros šišky?

  • Každý předem vybraný kousek masa je zbaven většiny části tuku, který se pak používá na podkládání při napichování masa z důvodu rovnoměrného propékání masa a tuku, který Gyros maso po celé délce ideálně mastí a provoní.
  • Téměř libové maso na "Gyros" je nařezáno na podobně dlouhé pátky a prochází marinovacím procesem. Většinou se do bedny s masem přidává vinný ocet, tradiční kořenící směsi, sůl, pepř, paprika a přirozeně tradiční řecké oregano. Každý kousek masa na Gyros je prokládám kořenící směsí a místními tajnými ingrediencemi, kvůli kterým má každý turista rád právě tradiční řecký gyros.
  • Samostatný proces marinování trvá několika hodin. Podstatné u marinování Gyrosu je nutnost, aby se celá kořenící směs vpila do kousků masa. Ale i když je Gyros maso marinováno krátce vůně koření, bílého vinného octa a oregana se i nasále spojuje při grilování.
  • Samotná šiška Gyros masa se tvoří tak, že se prokládá libové maso na Gyros s odřezky tuku a odřezky masa. Tyto odřezky se dávají na celé vrstvy masa. Jak se tuk griluje spolu s masem, tuk se rozpouští a rovnoměrně zvlhčuje povrch grilovaného masa. A tak je na Gyros použito veškeré maso, které se na přípravu plánovalo použít. Mimochodem je to je na Řecku to nejlepší. Řekové mají dar zpracovat vše v kuchyni co se dá použít.

Gyros dostal svůj název z řeckého „gyra“ nebo jinak rotace, kterou maso dělá na svislém kovovém rožni, kterým se vaří kolem své osy, s ohněm na jedné straně. Gyros se dělá také s mletým masem - jako známý kebab - ale také s kuřecím masem.

Výrobce:

Larisa National Road

TK 40100, GREECE