Registrujte se a získejte 10% slevu. Nyní posíláme s Balíkovnou do konce října jen za 39 Kč

Kapnias MAGNUM červené suché víno 1500ml

Kapnias MAGNUM červené suché víno 1500ml


Kapnias RED 2014 Červené suché víno 1500ml. Odrůda: 100% Cabernet Savignon Hluboká a hustá červená barva. Okouzlující, vícerozměrný aromatický profil, v němž jsou vůně zralého černého ovoce, jako jsou švestky, kombinovány s náznaky cedrového dřeva a sladkého koření. Přítomnost dřeva je intenzivní je ale zcela vyvážena hustým ovocným charakterem a v ústech představuje ideální rovnováhu. Zraje za kontrolované teploty po dobu 24 měsíců v nových francouzských dubových sudech a pak nejméně 12 měsíců v lahvi. Podávejte s jehněčím masem nebo také s pečeným červeným masem, zvěřinou a polotvrdými sýry. Servírujte při teplotě 18 ° C.
Více

Kód produktu: P00210 Doprava a platba

1 600 Kč
Skladem
ks

Kapnias RED 2014 Červené suché víno 1500ml. Odrůda: 100% Cabernet Savignon Hluboká a hustá červená barva. Okouzlující, vícerozměrný aromatický profil, v němž jsou vůně zralého černého ovoce, jako jsou švestky, kombinovány s náznaky cedrového dřeva a sladkého koření. Přítomnost dřeva je intenzivní je ale zcela vyvážena hustým ovocným charakterem a v ústech představuje ideální rovnováhu. Zraje za kontrolované teploty po dobu 24 měsíců v nových francouzských dubových sudech a pak nejméně 12 měsíců v lahvi. Podávejte s jehněčím masem nebo také s pečeným červeným masem, zvěřinou a polotvrdými sýry. Servírujte při teplotě 18 ° C.
Více

Kód produktu: P00210 Doprava a platba

Rodinné vinařství Dimitris Hatzimichalis

Toto vinařství má své vinice v oblasti středního Řecka údolí Atalanti. Tato oblast je unikátní pro pěstování vína. Na jedné straně je údolí ovíváno chladným vánkem od hory Parnassus a na druhé straně na vinice proudí svěží vzduch z euboejského zálivu v Egejském moři. Toto výjimečné podnebí dělá z vína unikátní a velmi ceněná vína.

Vinařství se zaměřuje na tradiční řecké odrůdy vína. Předností vinařství je fakt, že jde o ekologické pěstování vína. Rodina se vyhýbá zbytečnému chemickému hnojení, protože na vinicích se volně pohybují místní zvířata. Využívá technologii tzv „zeleného hnojení“. A to znamená, že veškeré odstřižené stonky vinic ukládají na svůj vlastní kompost anebo rovnou na zem na řádek. Protože v období zimy v oblasti hojně prší, zbytky vinice se rozloží a promění na hnojivo, které opět další rok vyživuje nové víno.